0

Τη σημασία που έχει τον Παναθηναϊκό η επικείμενη ανανέωση συμβολαίου με τον Ρούμπεν Πέρεθ υπογράμμισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Τι είπε για την εκτίμηση Γιοβάνοβιτς σε Μπιλάλ.

 

Στην τεράστια αξία του Ρούμπεν Πέρεθ και τον κομβικό ρόλο που έχει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Με αφορμή την εκτίμηση ότι ο Ισπανός θα γίνει ο πρώτος από τους τέσσερις που θ’ ανανεώσουν το συμβόλαιό τους (σ.σ. Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης οι άλλοι), τον χαρακτήρισε ταμάμ γι’ αυτό που παίζουν οι «πράσινοι» και τόνισε ότι φαίνεται ακόμα περισσότερο πόσο πολύτιμος είναι όταν απουσιάζει.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στη νέα καλή εμφάνιση του Μπιλάλ στη νίκη της β’ ομάδας με τον Ηρακλή (όπου ο νεαρός πέτυχε δυο γκολ) και αφού υπογράμμισε ότι ο Γιοβάνοβιτς τον παρακολουθεί κα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, προέβλεψε ότι «ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει έναν γεννημένο σκόρερ».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το… τρίπτυχο της επιτυχίας που θα τον ανεβάσει

Previous article

Γιαπλές: «Άλλη ομάδα πλέον ο Παναθηναϊκός, δικαιωνόμαστε σιγά-σιγά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.