0

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δείξει πολλές φορές πως… παίρνει το χρόνο του στις μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και την έναρξη των υποχρεώσεων του, στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. Οι Πράσινοι, όπως έχετε ενημερωθεί από σήμερα (28/11) και για τις επόμενες 10 μέρες θα βρίσκονται στην Κύπρο, μαζί με το paopantou, όπου και θα κάνουν μια… μίνι προετοιμασία, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στη σεζόν.

Δεν είναι όμως μόνο η προετοιμασία των παικτών το μόνο… ανοιχτό ζήτημα στο Τριφύλλι. Όπως είναι γνωστό, στον Παναθηναϊκό έχουν κρίνει ορθώς πως η ομάδα έχει ανάγκη για 2-3 μεταγραφές. Ώστε να έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το απαραίτητο “βάθος” στο ρόστερ και να μπορέσει να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός του Σέρβου τεχνικού είναι γνωστό πως… παίρνει τον χρόνο του αναφορικά με τις μεταγραφές. Έτσι, δημιουργείται εύλογα ένα ερώτημα. Είναι άραγε αρκετές η κάτι παραπάνω από 30 μέρες που έχουν μείνει μέχρι την 1η Γενάρη του 2023, όταν θα “ανοίξει” τυπικά η μεταγραφική περίοδος και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νέοι παίκτες των ομάδων;

Πάντως, όπως γράφεται και στην Livesport, οι κυπελλούχοι Ελλάδος για την ώρα απλά “διαβάζουν” την αγορά. Δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή κίνηση για ποδοσφαιριστή. Παρά μόνο κάποιες διερευνητικές επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Αξίζει να αναφερθεί πως στην λίστα των Πράσινων βρίσκονται τόσο ελεύθεροι, όσο και παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Το ποιες θα είναι οι επίσημες εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού, θα το γνωρίζουμε εντός των επόμενων εβδομάδων.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Συνάντηση… αιωνίων στο «Ελ.Βενιζέλος»

Previous article

Βόμβα: Ο Μέσι πάει MLS

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.