0

Η Ίντερ Μαϊάμι πλησιάζει στην απόκτηση του σούπερ σταρ της Αργεντινής και της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με δημοσίευμα-βόμβα των Times.

Η Ίντερ Μαϊάμι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για να φέρει τον Αργεντινό σούπερ σταρ στο Major League Soccer (MLS) – αυτό αναφέρει δημοσίευμα των Times.
Ο σύλλογος του MLS πιστεύει ότι ο Μέσι θα αποχωρήσει από την τωρινή του ομάδα, την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν το συμβόλαιό του λήξει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Μια συμφωνία που θα φέρει τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του MLS, προσθέτει το δημοσίευμα.

Ίντερ Μαϊάμι και Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η Ίντερ Μαϊάμι – η οποία είναι συνιδιοκτήτης του Ντέιβιντ Μπέκαμ – θα μπορούσε επίσης να κάνει κινήσεις για τους πρώην συμπαίκτες του Μέσι, Σεσκ Φάμπρεγκας και Λουίς Σουάρες.
Αργότερα θα προκύψουν αναφορές ότι ο σύλλογος ενδιαφέρεται επίσης να υπογράψει τον Σέρχιο Μπούσκετς.

Οι δηλώσεις του Χόρχε Μας για τον Μέσι

Προηγουμένως, ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι Χόρχε Μας έχει ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύει να προσπαθήσει να υπογράψει τον Μέσι.

“Λοιπόν, κοιτάξτε, τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όσο και εγώ φιλοδοξούμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου εδώ στο Μαϊάμι, όχι μόνο λόγω του πρότζεκτ που δημιουργούμε”, δήλωσε στο Sport Central.
“Θέλουμε να γίνουμε το σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όταν μιλάμε για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ο Λίο είναι προφανώς ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη.

“Ας ελπίσουμε ότι θα πληρούνται οι προϋποθέσεις για να είναι εκεί, παίζοντας με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Φιλοδοξούμε για αυτό. Ελπίζω οι συνθήκες να είναι δεδομένες. Δεν έχουμε τίποτα εγγυημένο, δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και ελπίζω ότι στο μέλλον ο Λέο Μέσι μπορεί να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ μας.

“Υπάρχουν πολλοί Καταλανοί εδώ: υπάρχει ο Xavi Asensi, ο Víctor Oliver, ο οποίος μόλις έφτασε από την Μπαρτσελόνα για να φέρει θέματα για το μέλλον.

“Θα χτίσουμε ένα νέο γήπεδο. Ήμουν με τον Joan Laporta [τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα]. Είναι αυτό που φιλοδοξώ, η Ίντερ Μαϊάμι να έχει στενές σχέσεις με τέτοιου είδους σύλλογο”

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Όλη η αλήθεια: Ακόμα αργούν οι κινήσεις για μεταγραφές

Previous article

Η κίνηση έκπληξη του Γιοβάνοβιτς με Κώτσιρα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.