0

Στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκαν οι Παλαίμαχοι με αφορμή την ανακοίνωση της ΚΑΕ προς την Πολιτεία για το θέμα του ΟΑΚΑ που ακόμα δεν έχει επιλυθεί.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με μία ηχηρή ανακοίνωση της, διατυπώνει την απογοήτευση της σχετικά με την παραχώρηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για την χρήση από την Ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού μας, ενώ ο σχετικός νόμος έχει υπογραφεί από τις 6/4/2022, αλλά παραμένει ανενεργός.

Η Ένωση των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού μας, με απόλυτη συμπαράσταση προς την ΚΑΕ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, περιμένει από τον Πρωθυπουργό, να δώσει εντολή να υπογραφεί η συμφωνημένη σύμβαση και να βρει επί τέλους στέγη η ομάδα μας Μπάσκετ και οι φίλαθλοι μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γκελαούζος – «Είναι σοκ για μένα, θέλω να λάμψει η αλήθεια»!

Previous article

Αποθεραπεία μετά το φιλικό – Κανονικά Παλάσιος, Βέρμπιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.