0

Ντέρμπι στον Άγιο Θωμά, με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να κοντράρονται για μια θέση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!

Με το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που θα γίνει στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά θα ολοκληρωθεί η πρώτη σειρά των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (Άγιος Θωμάς, Μαρούσι, Α προημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 5/12, 16.30, Live Streaming PΑΟ T.V., Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας).
Σχεδόν ένα μήνα μετά την αναμέτρηση τους στο Μαρούσι για το πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» και οι «ασπρόμαυροι» θα αναμετρηθούν και για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Τη σεζόν 2021-22 είχαν βρεθεί αντίπαλοι στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει το πρώτο ματς 3-2 και τον Παναθηναϊκό τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με 3-0 σετ.
Η εφετινή είναι η δεύτερη σεζόν που θα μονομαχήσουν στη διοργάνωση, ενώ φέτος οι δύο ομάδες έχουν φορτωμένο πρόγραμμα και από τις συμμετοχές στην Ευρώπη.
Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι Θεσσαλονικείς έρχονται από τη νίκη με τον Μίλωνα. Σε 76 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 47-29.

 

Ένας Παππάς (μπορεί να) φέρει κι άλλη άνοιξη

Previous article

Η χαλαρότητα, ο Βέρμπιτς, ο κόσμος και το… θαύμα της Πάφου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.