0

Οι Σλοβένοι που δείχνουν την ευστοχία στις μεταγραφές και οι δύο παλιοί.

Πρώτος στην σχετική αυτή ”πράσινη” λίστα είναι ο Σπόραρ. Ο Σλοβένος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού έχει κάνει 28 τελικές προσπάθειες σε 11 παιχνίδια. 2ος είναι ο μεγάλος άτυχος Αϊτόρ με 25 τελικές σε μόλις 9 ματς. Ενώ στην 3η θέση βρίσεται ο Παλάσιος με 17 ευκαιρίες σε 10 αναμετρήσεις.

Έπειτα, έχουμε τους άλλους 2 Σλοβένους στην 4η και την 5η θέση. Τσέριν και Βέρμπιτς, έχουν φτιάξει 16 και 13 τελικές προσπάθειες αντίστοιχα σε 12 παιχνίδια.

Οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν το πόσο αποτελεσματικές και εύστοχες ήταν οι μεταγραφές των τριών Σλοβένων στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν, είναι από τους πιο απειλητικούς παίκτες στο 1ο μισό της σεζόν. Βέβαια, με τα στατιστικά αυτά φαίνεται και το πόσα χάνουν οι ”πράσινοι” με την απουσία του Αϊτόρ.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ποδόσφαιρο: Εμφατική πεντάρα για τις γυναίκες

Previous article

Όπως στο Κάουνας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.