0

Να… κάνει το Σεφ Κάουνας φεύγοντας “αλώβητος” και να κάνει σημαντικό “βήμα” για την 1η θέση στην Basket League.

Το «τριφύλλι» ,μετά από το μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της Euroleague την Παρασκευή, πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στις εγχώριες διοργανώσεις κόντρα στον Ολυμπιακό στο στάδιο ”Ειρήνης και Φιλίας”. Οι «πράσινοι» θα κατέβουν σίγουρα στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την ψυχολογία στα… ύψη!

Να συνεχίσει ότι έκανε στο Κάουνας

Οι παίκτες του Ράντονιτς στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς, πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Αυτό τους επέτρεψε να πάρουν μεγάλες διαφορές στο σκορ και να ελέγξουν απόλυτα την αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος. Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν βεβαίως ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Πήρε από χέρι το «τριφύλλι» σημειώνοντας 25 πόντους.

Η Ζαλγκίρις προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, ρίχνοντας την διαφορά στους 6 πόντους. Όμως, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έβγαλε την «σκληράδα» και την αποφασιστικότητα που έπρεπε. Έτσι, στο τέλος θριάμβευσε εύκολα.

Τύχη στην επίθεση και ίδια εικόνα στην άμυνα θα «φέρουν» το διπλό

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αύριο να παραμείνει συνεπής σε άμυνα και επίθεση. Να δείξει την ίδια αποφασιστικότητα και ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά όπως με την Ζαλγκίρις για να πάρει την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτή θα είναι η καλύτερη απόδειξη πως τελικά… άλλαξε η μοίρα του

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτούς ”ταϊζουν” οι ”πράσινοι” στις τελικές

Previous article

Oυόλτερς: «Να παίξουμε σκληρά και κόντρα στον Ολυμπιακό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.