0

Ο Νέιτ Oυόλτερς μίλησε  για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Για το σερί των 3 νικών κι αν αισθάνεται ότι η ομάδα μπορεί να νικήσει ακόμα πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους: «Ήταν σημαντικές αυτές οι νίκες για εμάς γιατί δεν είχαμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Τις χρειαζόμασταν και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ποιοτικές ομάδες. Το θέλαμε αυτό το σερί και πρέπει να χτίσουμε σε αυτό, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας».

Για το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα κι αν ο ίδιος νιώθει έτοιμος να ηγηθεί: «Είχαμε αρκετούς νέους παίκτες τη φετινή σεζόν. Ήρθε ο Ντουέιν, ήρθαν κι άλλα παιδιά. Το σημαντικό είναι ότι επιτέλους προπονούμαστε όλοι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες. Αυτό μας βοήθησε πολύ και πλέον παίζουμε σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, ειδικά στο γήπεδό του. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και την περασμένη σεζόν έπαιξαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία μας και πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Όπως στο Κάουνας!

Previous article

Αφιέρωμα: Το τελεταίο διπλό στο ΣΕΦ ήταν με μαγικό Νέντοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.