0

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους διαιτητές, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως το Τριφύλλι δεν έχασε το ματς λόγω αυτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Αυτό που συμβαίνει. με τους διαιτητές είναι πραγματικά άνω ποταμών. Είπαμε μία να μη μιλησουμε, δυο, τρεις. Ε όχι, φτάνει. Μας αναγκάζουν να πούμε πως είναι ανίκανοι και μένω εκεί, γιατί αν πω κάτι περισσότερο θα με καλέσει ο αθλητικός δικαστής.

Είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν σήμερα στον Παναθηναϊκό οι διαιτητές. Ξεκαθαρίζω πως δε χάσαμε απο τη διαιτησία σήμερα, όμως δε γίνεται να μη μιλάμε. Ήταν κάκιστη, πραγματικά.

Δε γίνεται να μην υπάρχει VAR και να έχουμε μόνο το τηλεοπτικό. Χρειαζόμαστε VAR, δε γίνεται πλέον. Η ομαδα μας πρωταγωνιστεί και θα συνεχίσει να παλεύει για όλους τους στόχους της».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πήγασος Πολίχνης – Παναθηναϊκός 3-2: Παράπονα από την διαιτησία για τους πράσινους

Previous article

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Πράσινο» αήττητο σερί 35 αγώνων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.