0

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει βελτιωθεί και οι παίκτες της ομάδας να έχουν βρει τους ρόλους του όμως η μεγάλη τρύπα στο ρόστερ παραμένει.

Ο λόγος για την θέση 4 όπου ο Ντέρικ Ουίλιαμς μοιάζει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις αφού παίζει σε κάθε ματς 35-40 λεπτά.

Από αυτή εδώ την γωνία το έχουμε πει πολλές φορές ότι θα είναι τεράστιο λάθος να μην αποκτηθεί παίκτης που θα πλαισιώσει τον Αμερικανό γιατί πολύ απλά η σεζόν δεν μπορεί να βγει έτσι.

Είναι κρίμα να έχεις ένα τέτοιο παίκτη και να μην μπορείς να πάρεις το 100% από αυτόν πολύ απλά γιατί είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να βάλουν τα πράγματα κάτω και να δουν ότι μία προσθήκη στη θέση 4 είναι υπεραπαραίτητη αλλιώς είναι δεδομένο ότι θα βρίσκουν αυτό το πρόβλημα μπροστά τους ξανά και ξανά.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το Κύπελλο πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν το πρωτάθλημα

Previous article

Με υγιή Γκριγκόνις και αντι-Ουίλιαμς θα δούμε ωραία πράγματα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.