0

Σημαντική εβδομάδα για το τριφύλλι αυτή που αφήσαμε πίσω.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είδε στα μάτια τους λιμανίσιους και πέτυχε μεγάλη ανατροπή επί της Αρμάνι πετυχαίνοντας να επιδείξει αξιοσημείωτη βελτίωση σε κομμάτια παιχνιδιού που αφορούν και τις δύο πλευρές του παρκέ.

Για πρώτη φορά φέτος ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει συνέχεια στο παιχνίδι του πατώντας γερά στα πόδια του, ειδικά από τη στιγμή που ο κόουτς φαίνεται να βρίσκει κατάλληλη φόρμουλα στη διαχείριση του rotation.

Oι πράσινοι στο 4ο δεκάλεπτο και στην παράταση με τους Ιταλούς έδωσαν εντυπωσιακή παράσταση περνώντας «πάνω» από τα παιδιά του Ετότε Μεσίνα.

Σαφέστατα η καλύτερη εμφάνιση τους στη σεζόν μιας και έπαιξαν ισορροπημένο μπάσκετ όταν τα πράγματα έφτασαν στο …μη παρέκει όντας, αρκετά aggressive στα μετόπισθεν και πολύ παραγωγικοί στο επιθετικό κομμάτι.

Όταν επιστρέψει ο Γκριγκόνις κι η ομάδα πάρει ποιοτικά λεπτά από τον αντι-Ουίλιαμς που θα προκύψει (έτσι θέλουμε να ελπίζουμε τουλάχιστον) μπορεί να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα.

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Χρειάζεται ενίσχυση άμεσα

Previous article

Ουδείς αναντικατάστατος…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.