0

Εκτός από τον Πέρεθ, υπάρχουν και άλλοι 3 παίκτες των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο: Αϊτόρ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Δημήτρης Κουρμπέλης.

Και οι τρεις με τη δική τους σημαντικότατη προσφορά στην ομάδα, αλλά ουδείς αναντικατάστατος, δεδομένου ότι πλέον ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του οριστικά και αμετάκλητα τις μνημονιακές περιόδους εξυγίανσης και λιτότητας.

Το κλαμπ θα ήθελε την παραμονή και των 3, αλλά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει το καλοκαίρι 3 παίκτες στις θέσεις τους.

Αν θα είναι καλύτεροι ή χειρότεροι θα φανεί στο… χειροκρότημα. Όμως, σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί τελικά σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, το μήνυμα από την κατάληξη της υπόθεσης Πέρεθ είναι ένα και σαφές: όποιος το θέλει πραγματικά μένει, όπως επισημένει το ρεπορτάζ της Livesport .

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Με υγιή Γκριγκόνις και αντι-Ουίλιαμς θα δούμε ωραία πράγματα

Previous article

Ο Γιάχανπακς και οι άλλοι 2+1

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.