0

Ο νυν τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Γιούρι Λοντίγκιν, αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας για την περσινή του παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες του και αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία του τριφυλλιού.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις λόγω των οποίων και ο Παναθηναϊκός τον επέλεξε.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στα 41Α Βραβεία ΠΣΑΠ σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πάρω το βραβείο. Ευχαριστώ τον Γιάννη Κάργα. Δύσκολη σεζόν. Ευχαριστώ τον κύριο Μεταξά και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μία δυνατή και δύσκολη σεζόν. Αξίζουν συγχαρητήρια όσοι πήραν βραβείο και θα πάρουν. Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι δύσκολα, είναι μία νέα πρόκληση στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του. Πρέπει να μην σκεφτόμαστε εγωιστικά. Θέλω να πω σε κάποιους ποδοσφαιριστές που νομίζουν πως η γη φευγει κάτω από τα πόδια τους να συνεχίσουν να δουλεύουν και στο τέλος θα πετύχουν.»

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Κάιλ Αλεξάντερ: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό»

Previous article

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μίλησαν: Γιοβάνοβιτς και Παναθηναϊκός σάρωσαν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.