0

Ο Παναθηναϊκός αν και δεν πήρε το πρωτάθλημα την σεζόν, που πέρασε σάρωσε στα βραβεία στην γιορτή των ποδοσφαιριστών

Η προπαγάνδα και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια. Κρατάνε λίγο, διότι πάντα η αλήθεια στο τέλος κερδίζει. Ο Παναθηναϊκός αν και δεν πήρε το πρωτάθλημα την σεζόν, που πέρασε σάρωσε στα βραβεία στην γιορτή των ποδοσφαιριστών. Και το θέμα είναι, ότι για αυτά τα βραβεία ψήφισαν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, οι ποδοσφαιριστές  όλων των ομάδων. Αυτοί, που παίζουν ποδόσφαιρο, αυτοί, που ξέρουν το ποδόσφαιρο, όσο κανείς άλλος.

Οι ποδοσφαιριστές έκριναν, ότι ο Γιοβάνοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής, διότι πήρε μία ομάδα που δεν είχε αρχή και τέλος, την εξέλιξε, πήρε το κύπελλο και στο τέλος στα play off τερμάτισε πρώτος στην ειδική βαθμολογία και τη συνέχεια την βλέπουμε φέτος. Προσοχή σε μία χρονιά, που ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα εύκολα οι παίκτες δεν ψήφισαν τον Μαρτίνς, αλλά τον Γιοβάνοβιτς. Και αυτό λέει πολλά και είναι η απάντηση των ίδιων των παικτών και για τη φετινή χρονιά. Σε όλους τους γραφικούς, που λένε για πεναλτιακό και άλλα τέτοια γραφικά απόψε πήραν μία ηχηρή απάντηση από τους ίδιους τους παίκτες.

Διότι το αποψινό βραβείο είναι και μία επιβράβευση για την πορεία του Παναθηναϊκού του Γιοβάνοβιτς και την φετινή σεζόν και τον σχεδόν άψογο πρώτο γύρο που έκανε, αλλά και για το ποδόσφαιρο, που παίζει η ομάδα, από τα μέσα της περσινής σεζόν μέχρι τώρα.

Τόσο απλά. Και επίσης τιμητικό είναι, ότι στην περσινή καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος ήταν δύο παίκτες, που αγωνίζονται και φέτος στην ομάδα, ο Χουάνκαρ και ο Παλάσιος(βγήκε και καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν), ένας που έφυγε και πήγε στην Σπόρτινγκ, ο Αλεξανδρόπουλος(βγήκε ο καλύτερος νέος Ελληνας παίκτης) και ένας που πέρυσι έπαιζε στον ΠΑΣ και τώρα παίζει στον Παναθηναϊκό, ο Λοντίγκιν.

Απόψε οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων μίλησαν και είπαν την αλήθεια κόντρα στην προπαγάνδα και τα ψέματα, που ακούμε από τους αντιπάλους είτε για να δικαιολογήσουν απώλειες τίτλου, είτε για να δικαιολογήσουν το γεγονός, ότι είναι πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Και φυσικά είναι δείγμα ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κανονικότητα αυτά τα βραβεία του ΠΣΑΠ. Πλέον είναι πρωταγωνιστής, πήρε το κύπελλο, διεκδικεί το πρωτάθλημα, τα άσχημα είναι πίσω και δεν θα ξαναέρθουν. Οπότε ας φωνάζουν και ας λένε γραφικότητες οι άλλοι, εμείς όλοι μαζί ασπίδα στον Ιβάν και τα παιδιά του, για να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί στο τέλος.]

Υ.Γ. Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς μετά την βράβευση του δείχνουν  το μεγαλείο του και γιατί οι παίκτες είναι ορκισμένοι για πάρτη του. Αποθέωσε τους συνεργάτες του και τους παίκτες και δεν βγήκε ούτε μια φορά η λέξη εγώ από το στόμα του.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Καλύτερος τερματοφύλακας ο Γιούρι Λοντίγκιν: «Να πετύχουμε τους στόχους μας με τον Παναθηναϊκό»

Previous article

«Υπόκλιση» Μπισμπίκη σε Παππά: «Ανθρωπάρα» (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.