0

Μπορεί η ανανέωση του συμβολαίου του Ρούμπεν Πέρεθ να ήταν δεδομένη όμως η ανανέωση του Μπαρτ Σένκεφελντ ήρθε ξαφνικά χωρίς να το περιμένει κανείς.

Ήταν γνωστό ότι οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολλανδού αμυντικού ήταν σε εξέλιξη όμως δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για συμφωνία η οποία ήρθε 48 ώρες πριν τις υπογραφές.

Σύμφωνα με την livesport, η μεγαλύτερη έκπληξη αφορούσε στη στάση του μάνατζερ του παίκτη, Βέσελ Βέινζεμπεργκ ο οποίος αρχικά είχε δυσκολέψει τις συζητήσεις με το Τριφύλλι αυξομειώνοντας τις απαιτήσεις του και αλλάζοντας συνεχώς τις αξιώσεις του.

Αυτή την φορά όμως ο ατζέντης του Σένκεφελντ μπορεί να μην ήρθε στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές όμως ήταν διαλλακτικός και συζητήσιμος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους των Πρασίνων.

Τελικά, ο Βέινζεμπεργκ εξασφάλισε στο πελάτη του το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του αφού ο Σένκεφελντ την επόμενη διετία αναμένεται να εισπράξει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πάγιες απολαβές του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού θα είναι 550.000 ενώ θα έχει και μπόνους επίτευξης στόχων και απολαβών.

Ο βράχος της Πράσινης άμυνας δεν είχε ποτέ υψηλότερο συμβόλαιο στη καριέρα του καθώς ήρθε στον Παναθηναϊκό με 220.000 ευρώ και στη πρώτη ανανέωση με το Τριφύλλι ανέβηκε στις 350.000 ευρώ.

Πλέον ο Σένκεφελντ έγινε ένας από τους υψηλόμισθους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας και το αξίζει καθώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η εξέλιξη του Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα ακόμα παράσημο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Previous article

Καλάθης: «Με ήθελε πίσω ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι – Πήγα στη Φενέρ για την Ευρωλίγκα» – Τι είπε για Ολυμπιακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.