0

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος, αποτελεί δικαίως ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για τους φίλους του “τριφυλλιού”, με τους οπαδούς του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου να λατρεύουν τον “Τούκου”, χάρη στα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει με την “πράσινη” φανέλα, αλλά και το πάθος που βγάζει κάθε φορά που αγωνίζεται με το “τριφύλλι” στο στήθος.

Ο 30χρονος εξτρέμ προχώρησε χθες (18/12) το βράδυ σε μία ανάρτηση μέσα από τα social media, θέλοντας να πανηγυρίσει και αυτός με τη σειρά του την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα έγραψε: “Πρωταθλητές κόσμου, πάμε Αργεντινή”

Κάπως έτσι, οι φίλοι των Κυπελλούχων Ελλάδος βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν ξανά την αγάπη τους για τον ποδοσφαιριστή, με τον “Τούκου” να γνωρίζει μία απίστευτη “αποθέωση” στα σχόλια.

Για την ακρίβεια αρκετοί εξ αυτών τόνισαν πως αν έπαιζε εκείνος, η “αλμπισελέστε” θα είχε κατακτήσει το τρόπαιο πολύ πιο εύκολα, ενώ κάποιοι άλλοι επισήμαναν πως στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής βρέθηκε ο λάθος Παλάσιος (σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Εζέκιελ Παλάσιος της Μπάγερ Λεβρκούζεν)!

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ανατριχίλα: Ο Μέσι ζήτησε την βοήθεια του… Θεού στο τελευταίο πέναλτι: “Πάμε Ντιέγκο από τον ουρανό” (Vid)

Previous article

Ζιάκας: «Να παίξουμε έξυπνα και δυνατά με τον Ολυμπιακό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.