0

Οι “πράσινοι” βρήκαν τον τρόπο να μην αφήνουν πολύτιμους βαθμούς να χάνονται.

Ο Παναθηναϊκός Β πραγματοποιεί καλύτερη πορεία σε σύγκριση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ξεκίνησε τη σεζόν με το… πόδι στο γκάζι και παρέμεινε αήττητος για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα από τον Πανσερραϊκό εντός έδρας (πολλές απουσίες), όμως αυτό δεν “χάλασε” το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές του Αντωνίου.

Το “Τριφύλλι” κατάφερε να κερδίσει εννέα βαθμούς στις πρώτες έξι αναμετρήσεις. Με τέτοια συγκομιδή, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια, υπάρχει ακόμα πολύ μέλλον στη διοργάνωση και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η σεζόν για τους “πράσινους”. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι αυτό που ξεχωρίζουμε από το σύνολο του Αντωνίου είναι η έντονη επιθυμία για τη νίκη και συγκεκριμένα το γεγονός ότι δεν επιτρέπει να χαθούν βαθμοί με ευκολία.

Τη σεζόν 21-22 ο Παναθηναϊκός Β δεν είχε την ανάλογη πορεία στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Κατάφερε να συγκεντρώσει επτά βαθμούς έχοντας τρεις ήττες, δυο νίκες και μία ισοπαλία. Επομένως, η επίδοση της ομάδας αλλά και η αγωνιστική εικόνα έχουν βελτιωθεί αρκετά. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η σεζόν για τον σύλλογο και το τι επιτεύγματα θα σημειώσουν οι “πράσινοι”.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η τιμωρία του Ολυμπιακού για την αποχώρηση – Πώς επηρεάζεται η πρώτη ομάδα!

Previous article

Του λείπει ο Γκριγκόνις: Το απίστευτο στατιστικό και η επιστροφή στο παρκέ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.