0

Για ακόμη μια φορά, ο Παναθηναϊκός καλείται να νικήσει και την… κακοτυχία του

Το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε με τον Λιονέλ Μέσσι να… τερματίζει το ποδόσφαιρο. Πλέον, επιστρέφουμε στις συλλογικές υποχρεώσεις. Η Superleague ξεκινάει ξανά. Ο Παναθηναϊκός έκανε έναν “μαγικό” Α’ γύρο και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους “ρυθμούς”. Έτσι ώστε να καταφέρει στο τέλος της σεζόν να έχει πετύχει τον μεγάλο του στόχο.

Η επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος για το Τριφύλλι, θα γίνει με το ματς στην έδρα του Ιωνικού για την 14η αγωνιστική. Για ακόμη μια φορά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του. Εκτός από τους Τρουιγέ και Αϊτόρ, που χάνουν όλη τη σεζόν, απών από αυτό το παιχνίδι θα είναι ο Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από θλάση Α’ βαθμού, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Με τα δεδομένα αυτά, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, με τον Άνταμ Τσέριν να παίρνει έναν πιο δημιουργικό ρόλο και τον Μπερνάρ να μεταφέρεται στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Μία θέση που μόνο άγνωστη δεν του είναι καθώς εκεί… έβγαλε το ψωμί του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ενώ, όσον αφορά το κενό που θα αφήσει στο κέντρο της άμυνας ο “βράχος” Μπαρτ Σένκεφελντ, πρόκειται να καλυφθεί είτε από τον Σάρλια είτε από τον Πούγγουρα. Πάντως, ο Έλληνας στόπερ μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα για να βρεθεί στο πλάι του Μάγκνουσον, μιας και όποτε του έχει ζητηθεί, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Για αυτό και αναμένεται να ανταμείψει τον ποδοσφαιριστή του, δίνοντας του θέση στην βασική ενδεκάδα, λόγω της, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, απουσίας του 2ου αρχηγού του Τριφυλλιού, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Οπότε, τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή, οι 11 “καμικάζι” του Σέρβου τεχνικού στη Νεάπολη αναμένεται να είναι οι: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Μάγκνουσον, Χουανκάρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

 

 

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ή Παλάσιος ξανά ή κάποιο νέο όνομα στη λίστα

Previous article

O Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Πούχατς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.