0

Έκανε πρόταση στο παίκτη.

Πολωνικά δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ουνιόν Βερολίνου για τον Πούχατς, για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Η ομάδα δεν την έχει εγκρίνει ακόμα τη συζήτηση και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει αρκετά το Τριφύλλι και για αυτό κατέθεσε την πρόταση του, περιμένοντας την απάντηση του γερμανικού συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Αυτή την στιγμή, η αριστερή πλευρά του Τριφυλλιού έχει απώλειες, εννοώντας τους Αϊτόρ και Γκάνεα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γνωρίζοντας το γεγονός αυτό κινείται στην αγορά για ένα αριστερό μπακ για να το έχει ως δεύτερη επιλογή αντί του Χουανκάρ ή και ακόμα για να φέρει ανταγωνισμό στην συγκεκριμένη θέση. Στα μάτια του Γιοβάνοβιτς ο Πούχατς φαντάζει το ιδανικό απόκτημα για το ρόλο αυτό.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Πως διαμορφώνουν την ενδεκάδα οι απουσίες των Βέρμπιτς και Σένκεφελντ

Previous article

Μπερνάρ, όπως ήταν ο Αϊτόρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.