0

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Κάουλι Ολιβέιρα, όμως οι Λουντογκόρετς με τη στάση της βάζει εμπόδια στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Κάουλι Ολιβέιρα αποτελεί βασικό στόχο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετά εμπόδια εξαιτίας της στάσης της Λουντογκόρετς. Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στο βουλγαρικό σύλλογο για τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, όμως το τοπίο είναι ακόμα θολό.

Σύμφωνα με τη «LiveSport» η Λουντογκόρετς επιθυμεί να πουλήσει τον παίκτη μόνο αν προσθέσει στα ταμεία της ένα εξωφρενικό ποσό, το οποίο αγγίζει περίπου τα 2 εκ ευρώ. Όσο δε γίνεται πραγματικότητα αυτή της η επιθυμία, τότε η μεταγραφή του φρενάρει και δεν έχει εξέλιξη.

Από την άλλη πλευρά ο παίκτης θεωρεί πως έχει κάνει τον κύκλο του στη Βουλγαρία και πως πλέον ήρθε η ώρα να προχωρήσει την καριέρα του στο επόμενο στάδιο. Ο Παναθηναϊκός για τον Βραζιλιάνο είναι μια εξαιρετική επιλογή και με τον τρόπο του προσπαθεί να πείσει τη Λουντογκόρετς να τον αφήσει να φύγει.

Τέλος, όσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν παίρνει θετική απάντηση για τον Κάουλι, τότε εξετάζει κι άλλες λύσεις στην αγορά προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και μείνει πίσω ο σχεδιασμός της ομάδας.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Όχι δεν είναι “τσιράκια”: Αστέρας και Ιωνικός δήλωσαν όλους τους τιμωρημένους κόντρα στον Ολυμπιακό!

Previous article

Διπλό στην Νίκαια και μετά μεταγραφές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.