0

Ο Παναθηναϊκός πάει με δύσκολες συνθήκες να παίξει στη Νίκαια.

Στο Αγρίνιο, στο ντέρμπι με τους λιμανίσιους, απέδειξε πως έχει το μέταλλο που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός.

Τα παιχνίδια μπορεί να μην του βγήκαν αλλά γεννημένος για την πρωτιά είναι εκείνος που δεν κρύβεται πίσω από δικαιολογίες αλλά πολεμά ως το τέλος να υπερκεράσει ότι εμπόδιο βρίσκεται μπροστά του.

Με τον Παναιτωλικό π.χ ήσουν κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά από το ντέρμπι, με τρομερές απουσίες (Αϊτόρ, Παλάσιος) που σου στερούσαν τους καλύτερούς σου σκόρερ, παιχνίδι ένας με ένας, αξιοποίηση και εκτέλεση σε παιχνίδι χώρου.

Παρόλα αυτά τα κατάφερες να πετύχεις ακόμα μία νίκη. Το γήπεδο του Ιωνικού είναι μικρό, οι οικοδεσπότες χαίρονται που δεν θα αντιμετωπίσουν Βέρμπιτς, Αϊτόρ, αλλά το τριφύλλι καλείται για μια ακόμα φορά να βρει απαντήσεις στους γρίφους και να φύγει από εκεί με το «διπλό».

Μετά θα έχει χρόνο να ενισχυθεί, να περιμένει να γυρίσουν οι τραυματίες του και να μπει πάνοπλο στην τελική ευθεία, με στόχο την επιστροφή στο θρόνο έπειτα από βασανιστική αναμονή 12 ετών.

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η Λουντογκόρετς “φρενάρει” την μεταγραφή του Κάουλι Ολιβέιρα

Previous article

Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.