0

Ο αήττητος Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση για το πρωτάθλημα της Superleague στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό το βράδυ της Τετάρτης με μοναδικό σκοπό να διατηρηθεί στην κορυφή και να μεγαλώσει την απόσταση από τους διώκτες του.

Πέρασαν 5 εβδομάδες περίπου από τότε, που ο Μάγκνουσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου και «σφράγισε» τη 12η νίκη του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα σε 13 αγώνες!

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν για να εκπληρώσουν την επιθυμία των εκατομμύρια φιλάθλων τους που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague.

Μετά από μια μίνι προετοιμασία στην Κύπρο και μια «3άρα» στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιωνικού με… προβλήματα.

Δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα, Τσόκαϊ και Βέρμπιτς, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Σένκεφελντ.

Από την άλλη, το κλίμα στον Ιωνικό είναι βαρύ μετά τη φιλική 7άρα που δέχθηκε η ομάδα απέναντι στον ΟΦΗ μια εβδομάδα πριν.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 στο κανάλι Cosmotesport 1.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Διπλό στην Νίκαια και μετά μεταγραφές

Previous article

Ναντ – Παναθηναϊκός 1-3: Επική πρόκριση!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.