0

Οι διαδικασίες για τις εργασίες του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ήδη έχει επιλεχθεί η εταιρεία που θ’ αναλάβει τα έργα της πρώτης φάσης.

Ο Δήμος Αθηναίων δε θέλει να χάνει καθόλου χρόνο αναφορικά με τη διαδικασία κατασκευής του νέου γηπεδού του Παναθηναϊκού και τρεις εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση της κατάθεσης των προσφορών για την ανάδειξη της αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, επέλεξε την εταιρεία που θα αναλάβει τα έργα της πρώτης φάσης.

Η εταιρεία που θα αναλάβει την απορύπανση και τα πρόδρομα έργα πέριξ του γηπέδου είναι η «ΛΑΚΩΝ ΑΤΕ (ένωση Εταιρειών Poly-eco-ΛΑΚΩΝ». Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ιδιοκτησίας του κ. Μιχαλίτση κι επικράτησε έναντι ακόμα τριών εταιρειών που κατατέθηκαν. Μάλιστα όπως εκτιμάται έως τον Μάρτιο θα πιάσει δουλειά στην περιοχή του Βοτανικού.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Γκριγκόνις: «Κάθε αγώνας στην Euroleague είναι μάχη»

Previous article

Νικολογιάννης: «Έπρεπε να είναι σβηστό 0-3 στη Νίκαια – Η ομάδα θέλει ένα ”8-10” και δύο εξτρέμ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.