0

Στην έλλειψη συγκέντρωσης του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά φέτος, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης

Για «δώρα» του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, μεταφέροντας το ρεπορτάζ των «πράσινων» στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Να τα λέτε να τα γράφετε» με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

«Το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι ένα σβηστό 0-3», τόνισε και αναφέρθηκε στη συνέχεια στην 11άδα, που «κατέβασε» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξηγώντας: «Δεν ήθελε να πάρει τον Μπερνάρ από τα χαφ. Αν τον βάλει στα πλάγια, δεν συμμετέχει τόσο στο παιχνίδι. Για αυτό ξεκίνησε Παλάσιος αριστερά και Βαγιαννίδη δεξιά. Ο Μπερνάρ χθες ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού».

Για τη διαιτησία, δε, είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν γίνεται ο Ρομαό να τελειώνει αυτό το παιχνίδι χωρίς κάρτα», αλλά πρόσθεσε: «Είναι 100% ευθύνη του Παναθηναϊκού το γεγονός ότι δεν νίκησε, κάνοντας έναν βαθμό δώρο στον Ιωνικό και χάνοντας ο ίδιος δύο».

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται μεταγραφές άμεσα, υπογραμμίζοντας: «Ο Παναθηναϊκός θέλει ένα ”8-10” και για εμένα, δύο και όχι έναν, εξτρέμ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Εγκρίθηκε ο Βοτανικός! Αυτή είναι η εταιρεία της πρώτης φάσης

Previous article

Αυτούς τους βαθμούς δεν θα τους έχανε στον πρώτο γύρο – Τι έγινε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.