0

Ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς από παιχνίδι που δεν έχανε με τίποτα στον πρώτο γύρο

Έχασε βαθμούς από παιχνίδι που δεν έχανε με τίποτα στον πρώτο γύρο και τι θα γίνει αν ξανασυμβεί;

Στον Παναθηναϊκό μπήκαν με το… αριστερό στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αν και ο Ολυμπιακός τους έκανε την χάρη στα Γιάννενα να μην μειώσει την διαφορά (πράγμα που έκανε βέβαια η ΑΕΚ).

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολο, αφού το τριφύλλι προηγήθηκε νωρίς και είχε και τις ευκαιρίες να το τελειώσει, οι «πράσινοι» ισοφαρίστηκαν προς το τέλος του παιχνιδιού από τον Ιωνικό.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θύμιζε σε τίποτα την… προϊστορία του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο.

Τέτοια παιχνίδια δεν τα έχανε (σ.σ. ούτε ισοπαλία) με… τίποτα ο ΠΑΟ.

Αυτούς τους βαθμούς δεν θα τους έχανε στον πρώτο γύρο

Τι έγινε στη Νίκαια και οι πράσινοι δεν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα;

Προφανώς και έλειψαν στον Παναθηναϊκό τα γκολ των Αϊτόρ, Σποράρ και Παλάσιος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε σούπερ φόρμα, όμως δεν είναι ο δεινός σκόρερ που θα βάλει το γκολ σε ανύποπτη στιγμή για να ξελασπώσει την ομάδα του.

Και όμως ο Φώτης Ιωαννίδης πήρε την φανέλα του βασικού, αφήνοντας τον Σποράρ στον πάγκο, μία κίνηση που είναι πιθανό να επαναληφθεί και σε επόμενα παιχνίδια.

Πότε ο Παλάσιος θα είναι ο παλιός Παλάσιος αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αϊτόρ και τα γκολ του θα συνεχίσουν να λείπουν από τους πράσινους.

Ευχάριστη νότα ο Μπερνάρ, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει πως έχει πλέον προσαρμοστεί και μπορεί να προσφέρει πολλά στο τριφύλλι.

Ίσως πνευματικά να μην ήταν έτοιμος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (σ.σ. και με συνέπεια και οι παίκτες του ΠΑΟ) για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, οι παίκτες του οποίου έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το αποτέλεσμα.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Νικολογιάννης: «Έπρεπε να είναι σβηστό 0-3 στη Νίκαια – Η ομάδα θέλει ένα ”8-10” και δύο εξτρέμ»

Previous article

Με «12-2-0» και όμως κάποιοι θέλουν να φέρουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.