0

Μόνο στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να υπάρξει γκρίνια (ή… υπέρμετρη ανησυχία) έπειτα από ρεκόρ 12-2-0 στο πρωτάθλημα.

Και η… μεικτή κόσμου κάποτε θα έκανε… γκέλα, δε χάθηκε τίποτα!

Στραβά και… ανάποδα του πήγε το παιχνίδι στη Νίκαια του Παναθηναϊκού, η ισοπαλία είναι ανόητη για τους πράσινους που είχαν να προσέχουν επί της ουσίας μονάχα έναν ποδοσφαιριστή, τον Άοσμαν που είχε δοκιμάσει άλλα δύο σουτ στο παιχνίδι και έδειχνε ο μοναδικός παίκτης του Ιωνικού που θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά.

«Πέταξε» δύο βαθμούς ο Παναθηναϊκός, παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες και βρίσκεται στο +6 από την ΑΕΚ και στο +12 από τον Ολυμπιακό. Είναι απορίας άξιο, πως στα social media κόπηκαν τα «πορόμ πομ πομ» και άρχισαν… οι μουρμούρες γύρω από το ποδοσφαιρικό κλαμπ.

Όταν ο Παλάσιος κοντρολάρει μέσα στη μικρή περιοχή, φεύγει στο πλάι και το… μπουμπουνάει στο δοκάρι, φταίει ο προπονητής; Ήταν… θέμα μεταγραφών η γκέλα, προπονητή ή διοίκησης; Πώς θα έρθουν οι μεταγραφές, για να πάει και κει η κουβέντα, δίχως να μπει ο Γενάρης;

Εν τέλει, η ισοπαλία στη Νίκαια μπορεί να ήρθε και στο κατάλληλο timing για τον Παναθηναϊκό. Πρώτον, για να «εντατικοποιηθούν» οι προσπάθειες ενίσχυσης, δεύτερον, για να καταλάβουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πως δεν είναι ανίκητοι.

Ακολουθούν δύο παιχνίδια – θεωρητικά εύκολα – και με το εξάποντο πριν την Αγια-Σοφιά, ο Παναθηναϊκός θα ανακτήσει την ψυχολογία του, προκειμένου να πάει στην έδρα της ΑΕΚ και να ανακτήσει το προβάδισμά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υ.Γ Το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού ήταν ο Μπερνάρ.

Υ.Γ 2 Με Βέρμπιτς – Σένκεφελντ θα ανεβάσει εκ νέου στροφές η ομάδα.

Υ.Γ 3 Μεσολάβησε και ένα παιχνίδι Κυπέλλου, από το οποίο προέκυψαν τα δύο προβλήματα με Βέρμπιτς – Σπόραρ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτούς τους βαθμούς δεν θα τους έχανε στον πρώτο γύρο – Τι έγινε

Previous article

Κοιτάζει παίκτη από ομάδα Euroleague o ΠΑΟ – Φήμες για επιστροφή έκπληξη – Ανακοίνωση για Μήτογλου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.