0

Ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είδε τους Σένκεφελντ και Βέρμπιτς να επανέρχονται σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, κάνοντας μάλιστα κι έξτρα δουλειά σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Δύο σημαντικές επιστροφές θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΟΦΗ (28/12 21:30). Γκόρντον Σένκεφελντ και Μπένζαμιν Βέρμπιτς, ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι δύο παίκτες που είναι σημαντικότατες μονάδες για το Τριφύλλι, γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς το πρωί της Παρασκευής (23/12). Όμως δεν έμειναν εκεί. Έκαναν κι έξτρα πρόγραμμα ξεχωριστά απ’ τους συμπαίκτες τους, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος των προπονήσεων που έχασαν.

Έτσι, πέρα απ’ τους μακροχρόνια απόντες (Αϊτόρ, Γκάνεα, Τρουιγιέ) δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα στο Τριφύλλι μετά από καιρό. Όσο για το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Θα τους πάρει και αυτούς;; Σίνγκλετον και Πασκάλ θέλει ο Ερυθρός Αστέρας!

Previous article

Πενταπλό μεταγραφικό «χτύπημα» στην Πάλη για τον Παναθηναϊκό για ένα δυνατό 2023

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.