0

Σε ανακοίνωση πέντε μεταγραφών πάλης και δύο αποχωρήσεων προχώρησε ο Παναθηναϊκός ΑΟ προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός το 2023!

Οι Άννα Μαρία Πανταζή, Κωνσταντίνος Μπόμπορας, Χρήστος Καπέλας, Παντελής Χατζηγεωργίου και Παναγιώτης Κοσμάς αναμένεται να αγωνίζονται στις παλαίστρες με το τριφύλλι στην καρδιά.

Η σχετική ανακοίνωση της «Μάνας του Λόχου» αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή τεσσάρων αθλητών και μιας αθλήτριας στο τμήμα πάλης και παράλληλα στέλνει ένα ευχαριστήριο.

Σημαντικές προσθήκες για το ένδοξο τμήμα πάλης του Παναθηναϊκού καθώς ενισχύθηκε σημαντικά με πέντε μεταγραφές.

Στα «πράσινα» ντύθηκε η Άννα Μαρία Πανταζή που είναι μια από τις πλέον αξιόλογες αθλήτριες στην κατηγορία των 67 κιλών.

Αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΟΠ Χαλκίδας και σημαντικές στιγμές της ήταν η 21η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κορασίδων το 2017 και ήταν δεύτερη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2018.

Παράλληλα στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπόμπορας που γύρισε από τον Εθνικό Γ.Σ. στην κατηγορία των 130 κιλών και έχει κατακτήσει μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στο «τριφύλλι» εντάχθηκε και ο Χρήστος Καπέλας από τον Πρίαντο Καρδίτσας στην κατηγορία των 96 κιλών που έχει κατακτήσει μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ένας ακόμα σημαντικός αθλητής που ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν ο Παντελής Χατζηγεωργίου από τον Εθνικό Γ.Σ. με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ακόμα στα «πράσινα» ντύθηκε και ο Παναγιώτης Κοσμάς από τον Τιτάν Πύργου που αγωνίζεται στα 130 κιλά ενώ στον αντίποδα έφυγαν για τον ΠΟΠ Χαλκίδας οι Σπυριδάκης και Κώστογλου.

Τέλος, το τμήμα πάλης του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Απόστολο Μπέμπεζα, πατέρα του αθλητή Φίλιππου για την χορηγία 4 ζευγαριών Kettlebell».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Επέστρεψαν Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Previous article

Μίτσιτς: Όταν… έστειλε τον Ράντονιτς στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.