0

Την ώρα που δεν είπε κουβέντα για το κλειστό του ΟΑΚΑ, την ώρα που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι στα… κάγκελα λόγω της καθυστέρησης και της πιθανής αλλαγής στη συμφωνία, την ώρα που το στάδιο παραμένει τεράστιο ερωτηματικό, ο Αυγενάκης… αυτοαποθεώνεται

Η επαφή του Λευτέρη Αυγενάκη με το τι συμβαίνει στη χώρα, δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Η γνώση του αναφορικά με τους προβληματισμούς της κοινωνίας έστω και γύρω από αθλητικά ζητήματα, ουσιαστικά μηδαμινή. Ο υφυπουργός υπάρχουν στιγμές που οι κινήσεις του οδηγούν σε δύο συμπεράσματα: Ή είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, ή το κάνει επίτηδες να προκαλεί την οργή σε συγκεκριμένες πλευρές.

Κάτι λεπτομέρειες όπως η μη λειτουργία πισινών του ΟΑΚΑ λόγω ψύχους, δεν είναι δα και σημαντικές για να ασχοληθεί με αυτές. Το τι θα γίνει με το στάδιο που πέραν της συντήρησης του στεγάστρου Καλατράβα και της αλλαγής ταρτάν, δεν έχει εκπονηθεί κανένα πλάνο, ούτε που έχει σημασία.

Κι ενώ η κοινωνία περιμένει απαντήσεις για αυτά τα «καυτά» ζητήματα, έρχεται ο υφυπουργός να αυτό-αποθεωθεί ακόμη μια φορά. Μέσω social media τώρα. Επειδή προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αλλαγή των ταρτάν στίβου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Φανταστείτε τι θα γίνει αν με το καλό αλλαχτούν κάποια στιγμή. Επειδή απ’ την προκήρυξη μέχρι την υλοποίηση, η απόσταση είναι μεγάλη. Εδώ το κλειστό του ΟΑΚΑ η κυβέρνηση ενημέρωσε επίσημα πως παραχωρείται στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ακόμη… παραχωρείται.

Ο Αυγενάκης πόσταρε την ατάκα του «το είπαμε, το κάνουμε». Επιδεικνύοντας θρασύτατα κάτι που μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει σε κάθε Έλληνα πολίτη που έχει αφιερώσει έστω δέκα λεπτά της ζωής του για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, επί ημερών του συγκεκριμένου υφυπουργού.

Το είπαμε, το κάνουμε», σε μια μέρα που έχει προκύψει η έντονη ενόχληση και ανησυχία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σε μια χώρα που μήνες τώρα δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν σωματεία με τον υφυπουργό που έταζε λεφτά απ’ το στοίχημα και κινδύνευσαν πολλές ομάδες με… κανόνι, περιμένοντας πως θα ενισχυθούν. Αλλά τώρα που φτάνει ο Ιανουάριος, θυμήθηκε να το διαφημίζει κι αυτό.

«Το κάναμε χωρίς να το πούμε» θα ήταν η πιο σωστή φράση. Αρκεί να πήγαινε στις διοργανώσεις που ξαφνικά δίνονταν στο Ηράκλειο, ή στις παροχές προς… φίλους. Καλή ώρα μια και ήρθαν οι γιορτές, όπως τα ποσά για κουραμπιέδες, στολισμό και ποτά στους εργαζόμενους του ΣΕΦ.

Φυσικά για τα «καυτά» ζητήματα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έστω απ’ τα social media, δεν παίρνει θέση, δεν απαντά στο παραμικρό. Σα να αδιαφορεί, σα να μην ενδιαφέρεται, σα να μην έχει τι να πει. Συνεχίζοντας απλά το έργο του. Εμποδίζοντας όσους δεν είναι στο… φιλικό του περιβάλλον και κάνοντας τα χατίρια όσων του έχουν δείξει στήριξη.

«Αποχώρησε από τη Ροντίνα ο Μαουρίσιο, διότι δεν πληρωνόταν»

Previous article

Καλά Χριστούγεννα αλλά πιο σημαντικό η… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.