0

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν ταξίδεψε ποτέ στην Τουρκία, ηττήθηκε απολύτως δίκαια από την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης και πλέον έχει μπροστά του έναν και μόνο δρόμο.

Όταν ψάχνεις την υπέρβαση, το παιχνίδι που θα κάνει τη διαφορά και μπαίνει στο ματς και χάνεις με 21-13 την πρώτη περίοδο και 21-13 και την δεύτερη τότε όλα έχουν τελειώσει. Πριν καν αρχίσουν.

Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο κιόλας λεπτά του παιχνιδιού έδειξε τις γνωστές του αδυναμίες. Τις παιδικές του ασθένειες. «Θολωμένο» μυαλό στην επίθεση, με λάθος «διάβασμα» και κακές επιθετικές επιλογές, ενώ στην άμυνα η λειτουργία… κάκιστη.  Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσα σε κανένα σημείο του αγώνα να περιορίσουν τα επιθετικά «όπλα» των Τούρκων, με τον Βασίλιε Μίσιτς να κάνει ότι θέλει και εν συνεχίσει τον Μπράιαντ Ντάνστον να κάνει… πάρτι στη ρακέτα του «τριφυλλιού». Του «τριφυλλιού» που έπαιζε με ένα σέντερ λόγω της απουσίας του Γκουντάιτις, με τον Παπαγιάννη να μην μπορεί να κάνει και πολλά. Ο Ουόλτερς και ο Λι σε κακό βράδυ, ο Μπέικον χείριστος στον πρώτο ημίχρονο, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να μείνει ανταγωνιστικός.

Το αποτέλεσμα δεν είναι το… κακό για τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα είναι το κακό που πρέπει να προβληματίσει και πάλι. Γιατί οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να δείξουν αυτά που ήθελαν, να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να δείξουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

ΥΓ2: Τεράστια η νίκη των γυναικών του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Και αν κάποιος που δεν είδε το ματς, απλά παρακολούθησε τη χθεσινή Magic Euroleague όπου ήταν καλεσμένη η Ελένη Καπογιάννη, μπορεί να καταλάβει γιατί αυτή η ομάδα μόνο μπροστά πηγαίνει. Μπράβο στην κόουτς και στις παίκτριες και σε όλη την ομάδα.

ΥΓ3: Το όλο σκηνικό που στήνεται γύρω από το θέμα του ΟΑΚΑ έναν και μόνο χαμένο θα έχει. Και αυτός δε θα είναι ο Παναθηναϊκός. Με την κορυφαία ομάδα της χώρας και την ιστορικότερη σε όλη την Ευρώπη, αλλά και τον κόσμο της, δεν παίζει κανείς. Και αυτό λογικά το ξέρουν στην Κυβέρνηση. Και πραγματικά είναι απορίας άξιο πως επιτρέπουν στον κάθε άσχετο και επικίνδυνο να «παίζει» με τέτοιες καταστάσεις. Και όλα αυτά λίγο πριν τις εκλογές.

ΥΓ4: Μετά από όλα αυτά που γίνονται επί δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και «βιάζεται» κατά συρροή το άθλημα και το μυαλό όλων των φιλάθλων, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που θα πάρει στα σοβαρά την επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA.

 

 

Στο δικό του σύμπαν ο Αυγενάκης: «Το είπαμε, το κάνουμε»

Previous article

Παναθηναϊκός και Κόλο-Κόλο για τον Παβόν! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.