0

Στη Χιλή εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του 26χρονου Αργεντινού εξτρέμ της Ατλέτικο Μινέιρο, Κριστιάν Παβόν.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Παναθηναϊκός και η Κόλο-Κόλο διασταυρώθηκαν για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Η πρωταθλήτρια Χιλής εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Τούκου, όμως έλαβε αρνητική απάντηση από το Τριφύλλι και την πλευρά του παίκτη. Το ζήτημα δεν προχώρησε και θεωρήθηκε λήξαν…

Τις τελευταίες ώρες, στη Χιλή αναφέρουν πως οι δύο ομάδες έχουν αναμειχθεί στην ίδια υπόθεση. Αλλά, σε ανταγωνιστικούς ρόλους… Γιατί φέρονται να τσεκάρουν τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Ποιο είναι το πρόσωπο του πόθου Παναθηναϊκού και Κόλο-Κόλο; Πάντα σύμφωνα με τις αναφορές από το Σαντιάγκο, είναι ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν. Ένα όνομα που έχει ακουστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν τους δύο αιωνίους αντιπάλους!

Εν τέλει, ο Παβόν που είχε σηκώσει… μεγάλο μεταγραφικό θόρυβο τους προηγούμενους μήνες, δεν βρήκε τις προτάσεις που περίμενε και εντάχτηκε στη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο. Την πρώην του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Μπερνάρ…

Μετά από μικρή αναδρομή, επιστρέφουμε στο «σήμερα»… Η επιλογή της Ατλέτικο Μινέιρο δεν έχει δικαιωθεί, αφού ναι μεν ο Παβόν έχει 18 συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, όμως με σύνολο χρόνου 688’, κατά κύριο λόγο παίζει ως αλλαγή. Το επιβεβαιώνει ο μέσος όρος του, με 38,2 λεπτά ανά εμφάνιση. Ένα στατιστικό που όπως είναι προφανές, δεν ικανοποιεί καθόλου έναν παίκτη με τα προσόντα του Παβόν.

Το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον 26χρονο εξτρέμ, έχει προτείνει τον πελάτη του στην Ατλέτικο Μινέιρο. Με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως τον έθεσε υπόψη και των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, αφού οι εκπρόσωποι του Αργεντινού δεν ξέχασαν τις περσινές επικοινωνίες.

Βέβαια, το θέμα έχει προεκτάσεις… Ο Παβόν ανήκει στην Ατλέτικο Μινέιρο μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Άρα, το transfer fee είναι υψηλό για την πώληση του. Η πλευρά του Αργεντινού πιέζει για δανεισμό, ούτως ώστε ο διεθνής επιθετικός να μετακομίσει σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός.

Στο μεταξύ, παρά τις φήμες στη Βραζιλία και στη Χιλή για την αποχώρηση του Παβόν, εκτελεστικός διευθυντής της Ατλέτικο Μινέιρο, Ροντρίγκο Γκαετάνο, διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα. «Είναι αδύνατον ο Παβόν να φύγει από εμάς τον Ιανουάριο, είναι πολύ σημαντικός για το αθλητικό πρότζεκτ μας» τόνισε ο Βραζιλιάνος παράγοντας σε pod-cast της ιστοσελίδας «La Tercera».
Λένε στην Χιλή, δεν επιβεβαιώνεται στην Ελλάδα

Παβόν και «αδύνατον» είναι δύσκολο να σταθούν στην ίδια πρόταση. Ανάλογες τοποθετήσεις με τον Γκαετάνο διατύπωναν πριν λίγους μήνες οι διοικούντες την Μπόκα Τζούνιορς, όμως ο Παβόν δεν τους υπολόγισε. Με τη συμπεριφορά του να κοστίζει στο μέλλον του. Και στη χρηματιστηριακή αξία του, αφού ο Αργεντινός στο απόγειο του αποτιμήθηκε από το Transfermarkt στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα έχει… πέσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή στο 1/4 από το ζενίθ του. Δεν είναι λίγα, αλλά οι προοπτικές ήταν πολύ καλύτερες.

Ο Παβόν ψάχνει ένα reset στην καριέρα και η Ευρώπη θα του έδινε τη δυνατότητα να το πάρει από την αρχή. Για έναν παίκτη που έπαιξε βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ο πάγκος της Ατλέτικο Μινέιρο δεν αρκεί. Θα μπορούσε να βρει στον Παναθηναϊκό την αναγέννηση του; Δύσκολο, αλλά στη Χιλή το θεωρούν ως μία πιθανότητα. Στην Ελλάδα, για την ώρα δεν υπάρχει το παραμικρό για τον διάσημο Αργεντινό άσο…

Πηγή: sportal.gr

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Καλά Χριστούγεννα αλλά πιο σημαντικό η… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Previous article

«Θα τους πάρει ο διάολος, μπλέξανε με Γιαννακόπουλο!» – Ατάκες – φωτιά για το ΟΑΚΑ! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.