0

Μεγάλη συζήτηση έγινε για το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό στην εκπομπή «Magic Euroleague» του SDNA.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε εκτενώς πάνω στο καυτό ζήτημα του Τριφυλλιού αναφορικά με το γηπεδικό και τις εμπορικές χρήσεις:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτιαξε ένα business plan και υποστήριξε πως θέλει να βασιστεί σε αυτό για να προχωρήσει. Η Κυβέρνηση θέλει να πάρει πράγματα πίσω, αυτό είναι – πλέον – γνωστό. Θέλει συγκεκριμένα, τους γύρω χώρους του γηπέδου. Άρα, ουσιαστικά η (εμπορική) χρήση δεν θα ανήκει στον Παναθηναϊκό. Δεν θα μπορεί να κάνει συναυλίες, για παράδειγμα. Πώς θα πάω εγώ να παρκάρω το αμάξι; Θα πάω με το τρένο; Τι κέρδος θα αποκομίσει ο Παναθηναϊκός μόνο με το… παρκέ;»

Και συμπλήρωσε: «Δεδομένα θα υπάρξει άμεσα εξέλιξη σχετικά με το ΟΑΚΑ. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Άμα μπλέξεις με τον Γιαννακόπουλο, είτε θα βρεις λύση, είτε θα σε πάρει ο διάολος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Κυβέρνηση είναι σαν να προκαλεί το ροντέο με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Η άποψή μου είναι πως ο Αυγενάκης διατηρεί μια εκδικητική στάση, είτε επειδή ο Παναθηναϊκός τον έχει βγάλει ουκ ολίγες φορές στη… σέντρα, είτε επειδή υποβόσκει μια εσωτερική κόντρα με άλλους πρωταγωνιστές μέχρι τον Μάιο και με άλλους από τον Μάιο και μετά…», για να εξηγήσει στη συνέχεια..

«Άνθρωποι που είχαν περιθωριοποιήσει τον Αυγενάκη, δεν υπάρχουν πια στην Κυβέρνηση. Αντιλαμβάνεστε πως βρισκόμαστε σε μια προεκλογική περίοδο και ο κάθε πολιτικός αντιμετωπίζει ψηφοθηρικά τέτοια ζητήματα, όταν πρόκειται για μεγέθη σαν τον Παναθηναϊκό.»

Κατέληξε λέγοντας πως: «Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως δεν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία για το ΟΑΚΑ. Θα οριοθετούσα την επόμενη εβδομάδα σαν μια εβδομάδα εξελίξεων. Αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη ως την Τρίτη, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα αντιδράσει, αρχικά με μια ανακοίνωση. Πάντως, η Κυβέρνηση είναι θορυβηθεί και θα επισπεύσει τις διαδικασίες.»

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός και Κόλο-Κόλο για τον Παβόν! (Vid)

Previous article

Αυτοί είναι οι «πράσινοι» παίκτες που αποκτούν δικαίωμα διαπραγμάτευσης με άλλες ομάδες από 1 Ιανουαρίου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.