0

Εννιά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποκτούν το δικαίωμα διαπραγμάτευσης με άλλες ομάδες από 1/1/2023. Ποιοι είναι αυτοί και τα δεδομένα!

Το Τριφύλλι μέσα σε μια μέρα «έκλεισε» δύο υποθέσεις που «έκαιγαν» στην κυριολεξία. Την 16η Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε η επέκταση των συμβολαίων των Σένκεφελντ και Πέρεθ και ταυτόχρονα υποχώρησε ένα τεράστιο μέρος «πίεσης» προς τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Ωστόσο, εκκρεμούν ακόμα 9 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων μερικοί είναι προς ανανέωση, ενώ για άλλους έχουν παρθεί οι αποφάσεις προ πολλού!

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα: Το πιο hot από τα οχτώ ονόματα. Ο «MVP» του περσινού τελικού, ο άνθρωπος των «ντέρμπι» και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί να υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά το Τριφύλλι θέλει με την ίδια «φλόγα» να τον ανανεώσει. Αυτή στάση απέναντι στον άτυχο και ταλαιπωρημένο ποδοσφαιριστή θα είναι – εκτός απροόπτου – και το «κλειδί» για το Happy End στην υπόθεση.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο «αρχηγός» δεν πρόκειται να πάει πουθενά! Τόσο το κλαμπ όσο και ο Κούρμπε επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας του και από ότι φαίνεται, είναι θέμα χρόνου να «πέσουν» οι υπογραφές. Το Τριφύλλι στήριξε τον Κουρμπέλη στην πολύμηνη αποχή του από τη δράση και εκείνος δεν πρόκειται να διασπαστεί με τη σειρά του, από την «οικογένειά» του.

Αντόνιο Σαβιέρ: Επανήλθε στο προσκήνιο τον τρέχοντα μήνα, ήταν φιλότιμος αλλά ούτε με… θαύμα μπορεί να γυρίσει την κατάσταση. Είναι πιθανό να φύγει ακόμα και τον Ιανουάριο, αν βρεθεί «μνηστήρας». Δεν δείχνει να συγκινείται στην προοπτική να συνεχίσει στον Λεβαδειακό.

Σωκράτης Διούδης: Δεν υπολογίζεται ούτε… σαν τρίτος τερματοφύλακας από τον Γιοβάνοβιτς. Έχει βαρύ συμβόλαιο (για «κομμένος») και ο Παναθηναϊκός θα ανακουφιστεί, αν εκείνος αποχωρήσει από το σύλλογο. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο.

Φακούντο Σάντσες: Είναι εξαιρετικά χρήσιμος για τον «πράσινο» τεχνικό τη φετινή χρονιά, μιας και μπορεί να αγωνιστεί σαν δεξιός – αριστερός μπακ, υπό προϋποθέσεις και στις θέσεις των σέντερ μπακ και χαφ. Ωστόσο, οι νέοι παίκτες που θα αποκτηθούν, θα τον πάνε μοιραία πίσω σε «ιεραρχία» και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το σύλλογο το καλοκαίρι.

Αχιλλέας Πούγγουρας: Έκανε μια εξαιρετική σειρά αγώνων στις αρχές της σεζόν και ανέβασε ξανά τις «μετοχές» του. Αν εκφράσει με τη σειρά του την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό (σαν συμπληρωματικός στόπερ), τότε, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να προπονείται και του χρόνου στο Κορωπί.

Ζβόνιμιρ Σάρλια: Όλα…δείχνουν διαζύγιο με τον Κροάτη το ερχόμενο καλοκαίρι. Πείστηκε να παραμείνει στο κλαμπ και αυτόν τον χρόνο, αλλά ο ίδιος θέλει να είναι βασικό στέλεχος σε ομάδα!

Βασίλης Ξενόπουλος: Αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό Β’ μαζί με τον Χριστογεώργο. Μάλλον, θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

Λεάντρο Φρόκου: Άλλος ένας άτυχος του Τριφυλλιού, όπως οι Αϊτόρ και Τρουιγιέ. Τον πιστεύουν τον Φρόκου στον Παναθηναϊκό και – λογικά – δεν θα τον αφήσουν να φύγει.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

«Θα τους πάρει ο διάολος, μπλέξανε με Γιαννακόπουλο!» – Ατάκες – φωτιά για το ΟΑΚΑ! (Vid)

Previous article

Δύσκολα θα γίνει του Κάουλι όπως και του Γιαχάνμπακς…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.