0

Με τα δεδομένα που διαμορφώνονται, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές πιθανότητες ούτε για τον Κάουλι αλλά και ούτε για τον Γιαχάνμπακς.

Η περίπτωση του Κάουλι

Η Λουντογκόρετς εμμένει στη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που στο τριφύλλι κρίνουν υπερβολικό. Με πρώτο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει εισηγηθεί στη διοίκηση να κινηθεί για τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, αλλά όχι με τα χρήματα που ορίζει το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα διακόψει τον δίαυλο επικοινωνίας με τη Λουντογκόρετς και την πλευρά του 27χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά είναι προφανές ότι δύσκολα θα πετύχει κάτι χειροπιαστό.

Η περίπτωση του Γιαχάνμπακς

Πρωτίστως η Φέγενορντ και έπειτα ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς δεν συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η ολλανδική ομάδα φέρεται να ζητούσε πολλά χρήματα και δεν συναινούσε στον δανεισμό ή στην αποδέσμευση του Ιρανού επιθετικού. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός επιδίωξε να εκμεταλλευτεί στο την κατάσταση και να πάρει το μουντιαλικό άσο με τους όρους του, όπως ανέφερε χθες η ιστοσελίδα 1908. Nl.

Πάντως μπορεί για την ώρα ο Γιάχανμπακς να μη βρίσκεται στο δρόμο για την Αθήνα, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στο Ρότερνταμ. Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Ιρανός δεν είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο που του επιφυλάσσει ο προπονητής και ψάχνεται να φύγει. Η προοπτική του Τριφυλλιού δεν έχει ολότελα αποκλειστεί.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτοί είναι οι «πράσινοι» παίκτες που αποκτούν δικαίωμα διαπραγμάτευσης με άλλες ομάδες από 1 Ιανουαρίου!

Previous article

Απορρίφθηκε και η δεύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού για Γιαχάνμπακς – Ήθελε… ελεύθερο τον παίκτη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.