0

Δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση του Αλιρέζα Γιαχάνμπακς για τον Παναθηναϊκό, καθώς απορρίφθηκε από τη Φέγενορντ και η δεύτερη προσέγγιση των Πράσινων για τον διεθνή Ιρανό παίκτη.

Μετά την πρόταση για δανεισμό του Γιαχάνμπακς με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, οι Πράσινοι, σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο, ζήτησαν… ελεύθερο τον Ασιάτη επιθετικό από τη Ρότερνταμ, κάτι το οποίο δεν συζήτησαν οι Ολλανδοί.

Η Φέγενορντ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποκομίσει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος από την πώληση του Γιαχάνμπακς, ενώ δεν θα ανατραπούν τα πλάνα της στην περίπτωση που τελικά ο Ιρανός ακραίος επιθετικός παραμείνει στο σύλλογο.

Παράλληλα ο Γιαχάνμπακς “γλυκοκοιτάζει” κι άλλες ποδοσφαιρικές αγορές και πρώτος στόχος του παίκτη είναι η μεταγραφή του σε γερμανικό σύλλογο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Δύσκολα θα γίνει του Κάουλι όπως και του Γιαχάνμπακς…

Previous article

Βόμβες για ΟΑΚΑ: «Τόσο θα είναι το νέο μπάτζετ του ΠΑΟ – Θα έπαιρνε Καμπάτσο και μετά…» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.