0

Το πόσο σημαντικό θα είναι το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό τονίστηκε στην εκπομπή Magic Euroleague με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου να κάνει μια δημοσιογραφική εκτίμηση περί της «εκτίναξης» του μπάτζετ.

Όπως διαβάσατε, η Κυβέρνηση βάζει «τρικλοποδιά» στον Παναθηναϊκό και έχει δύο δρόμους από δω και πέρα, σχετικά με το μείζον ζήτημα του ΟΑΚΑ.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε πάνω στο θέμα του ΟΑΚΑ και πώς θα εξυπηρετούσε άμεσα το Τριφύλλι η παραχώρησή του μαζί και με τις εμπορικές χρήσεις:

«Το Νομοσχέδιο στη Βουλή το πηγαίνει η Κυβέρνηση, δεν το πηγαίνει ο Γιαννακόπουλος ή οι Αγγελόπουλοι. Τον περασμένο Μάιο υπογράφηκε συμφωνία και κατέθεσε νομοσχέδιο η Κυβέρνηση», ξεκαθάρισε αρχικά.

«Μετά από έξι μήνες έρχεται η Κυβέρνηση και τι λέει… να το ξανασκεφτούμε λίγο; Αν πάρει το γήπεδο ο Παναθηναϊκός, δεν θα έχει μπάτζετ 5 εκατ. ευρώ. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει μπάτζετ 8,5 εκατ. ευρώ (σ.σ μετά την ενίσχυση από τον Γιαννακόπουλος), του χρόνου το μπάτζετ θα είναι πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Αν τα έσοδα από το γήπεδο, σήμερα, είναι 2 εκατ. ευρώ, του χρόνου θα είναι 3,5 εκατ. ευρώ. Αυτό το 1,5 εκατ. γιατί να μη μπει στην ομάδα;», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Να βάλουμε τον Καμπάτσο στην εξίσωση; Με την προσθήκη δύο τέτοιων παικτών, ξανακάνουμε συζήτηση για το αν θα είναι ο Παναθηναϊκός ομάδα 8άδας. Θα αλλάξει το επίπεδό του με το ΟΑΚΑ. Με τα τωρινά δεδομένα, φανταστείτε ο Παναθηναϊκός να είχε υπογράψει τον Καμπάτσο και μετά από δυο εβδομάδες να ερχόταν η Κυβέρνηση και να έλεγε στους πράσινους ”να το ξανασκεφτούμε”! Πού έχουν ξαναγίνει αυτά;»

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Απορρίφθηκε και η δεύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού για Γιαχάνμπακς – Ήθελε… ελεύθερο τον παίκτη!

Previous article

Γιοβάνοβιτς: Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.