0

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στη Νίκαια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ξεχωρίζει ένα στοιχείο το οποίο δεν του άρεσε καθόλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής παρατήρησε έλλειψη συγκέντρωσης στους ποδοσφαιριστές του που τελικά οδήγησε το Τριφύλλι στη πρώτη του γκέλα στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο κόουτς ήταν πολύ ενοχλημένος καθώς δεν είχε ξαναδει κάτι τέτοιο από τους παίκτες του και γι’αυτό θέλει να τους επαναφέρει στα γνωστά τους στάνταρ με σκοπό οι Πράσινοι να επιστρέψουν στις νίκες στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Είναι πολύ σημαντικό, οι Πράσινοι να αφήσουν πίσω τους τον Ιωνικό, να μπουν έτοιμοι πνευματικά και με μεγάλη συγκέντρωση στον αγώνα με τους Κρητικούς στη Λεωφόρο ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κλείσει την κακή παρένθεση της Νίκαιας.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Βόμβες για ΟΑΚΑ: «Τόσο θα είναι το νέο μπάτζετ του ΠΑΟ – Θα έπαιρνε Καμπάτσο και μετά…» (Vid)

Previous article

Οι ευχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Καλά Χριστούγεννα (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.