0

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ τα 100 παιχνίδια με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ πραγματοποίησε την 100η του εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο προχθεσινό (28/12) ματς με τους Κρητικούς, όπου οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κερδίσουν κι έμειναν στο 1-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Μπαρτ Σένεκφελντ, που ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2019 ως ελεύθερος από την Μέλμπουρν Σίτι, έχει παίξει 88 φορές στο πρωτάθλημα, 11 φορές στο Κύπελλο και μία φορά στην Ευρώπη, φέτος με την Σλάβια Πράγας οπότε και τραυματίστηκε κιόλας. Σ’ αυτά παιχνίδια έχει σκοράρει πέντε τέρματα ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ. Μάλιστα δεν έχει αντικρίσει ποτέ κόκκινη κάρτα.

Υπενθυμίζουμε πως στα μέσα του Δεκεμβρίου ο Ολλανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ήρθε η ώρα της δράσης για Γιοβάνοβιτς και μεταγραφές – Επιτέλους Πούχατς

Previous article

Τιμοτέους Πούχατς: Ο ορισμός του αθλητή, το Euro και το γούρι για κορυφή! (Pics-Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.