0

Με μια σημαντική απουσία θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Euroleague καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/12, 21:00, Novasports Prime, Live στο Gazzetta) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζεται ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Όπως είναι γνωστό, ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Αναντολού Εφές ωστόσο επέστρεψε και έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της Basket League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας. Παρόλα αυτά οι ενοχλήσεις έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πέρασαν εύκολα τα πράσινα κορίτσια από την Δάφνη

Previous article

Χάλασε το μυαλό τους και οφείλουν να το ξαναφτιάξουν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.