0

Ο Μπέικον χωρίς καμία αμφιβολία μετέτρεψε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού σε one man show.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 81 κατοχές, οι 25 είχαν ως τελικό αποδέκτη τον Ντουέιν Μπέικον. Ουσιαστικά ένας παίκτης επωμίστηκε σχεδόν το 1/3 των επιθέσεων της ομάδας του στα 31 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Ο Αμερικανός πήρε 20 σουτ εντός παιδιάς, 12 δίποντα και 8 τρίποντα, από τα 41 της ομάδας του. Μία φορά πήγε στη γραμμή των ελευθέρων βολών, ενώ σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις υπέπεσε σε λάθος. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σε 31:12 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 30 πόντους με 5/12 δίποντα 6/8 τρίποντα και 2/2 ελεύθερες βολές.

 

Από τα 20 εντός παιδιάς σουτ, μόλις σε τρεις περιπτώσεις έγινε αποδέκτης τελικής πάσας καθώς δέχθηκε ισάριθμες ασίστ από Πονίτκα, Παπαγιάννη και Γουόλτερς. Τα υπόλοιπα 17 σουτ προήλθαν από προσωπικές ενέργειες του ίδιου του Μπέικον έχοντας 8/17 εύστοχες προσπάθειες. Ακόμα και έτσι το συνολικό ποσοστό του 55% στα σουτ ήταν πολύ καλύτερο από το 35% που είχαν όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του με 14/40 εντός παιδιάς.
Φυσικά, η πιο σταθερά από όλες είναι το iso του Μπέικον. Ο Αμερικανός από την ημέρα που μπήκε στην εξίσωση, έχει αλλάξει το κέντρο βάρους της επίθεσης και η ικανότητα του στο σκοράρισμα υπό όλες τις συνθήκες, είναι απαράμιλλη. Το 34.8% των προσπαθειών του έρχεται από isolation και η αποτελεσματικότητα του είναι αυτή που ξεχωρίζει στο σύνολο της ομάδας. Πλέον όλοι οι αντίπαλοι στέλνουν δεύτερο παίκτη επάνω του με αποτέλεσμα να περιορίζεται αρκετά, όμως παρά την πίεση που του ασκείτε βρίσκει λύσεις και παραμένει ο κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

πηγή: paopantou.gr

Η αρρώστια που καίει τα σωθικά του Παναθηναϊκού

Previous article

Πανικός στη Λιβαδειά, οπαδοί στο γήπεδο για να γλιτώσουν από τα δακρυγόνα (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.