0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας και καταγράφουμε τα όσα έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι 7

Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, ωστόσο στην μία μεγάλη φάση που είχε ο Λεβαδειακός κράτησε το μηδέν στο εξ επαφής σουτ του Βρακά στο δεύτερο μέρος. Πολύ καλός και σήμερα.

Χουάνκαρ 6

Μέτρια εμφάνιση από τον Χουάνκαρ στο σημερινό ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ένα τραγικό λάθος που θα μπορούσε να στοιχίσει αλλά ο Μπρινιόλι ήταν εκεί. Επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τόσο.

Σένκεφελντ 7

Καλός ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο σημερινό ματς. Έβγαινε  πρώτος στην μπάλα και καθάρισε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν.

Μάγκνουσον 7

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις σήμερα. Από τα πόδια του ξεκίνησε το μοναδικό γκολ του αγώνα ενώ γενικά είχε σωστές μεταβιβάσεις και σωστές τοποθετήσεις.

Κώτσιρας 6

Δεν ήταν πολύ καλός ο Κώτσιρας σήμερα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ωστόσο επιθετικά δεν βοήθησε τόσο. Δεν είναι αρνητικό το πρόσημο.

Κουρμπέλης 6

Έκανε κάποια λάθη σήμερα και δεν είχε καθόλου φρεσκάδα κυρίως στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ήταν καλός σε γενικές γραμμές.

Τσέριν 6

Στα τελευταία ματς περνάει ένα μίνι ντεφορμάρισμα, αλλά σήμερα βοήθησε κυρίως στο πρώτο μέρος. Δεν είναι αρνητικό το πρόσημο, αλλά ούτε πολύ θετικό.

Μπερνάρ 8

Σούπερ εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο. Ήταν πραγματικά παντού στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε πολύ με τις μεταβιβάσεις του. Αλάνθαστος ενώ αποτελεί έναν από τους λόγους που πήρε το τριφύλλι το διπλό.

Παλάσιος 7

Αποτέλεσε έναν μόνιμο κίνδυνο για την εστία του Λεβαδειακού, ωστόσο του έλειψε η καλή τελική προσπάθεια. Θετικό το πρόσημο.

Βέρμπιτς 8

Ο Σλοβένος εξτρέμ πέτυχε το γκολ της νίκης στη μοναδική καλή στιγμή που είχε στο ματς. Ήταν κινητικός και δημιούργησε κάποιους κινδύνους.

Σπόραρ 7

Ταλαιπώρησε την άμυνα του Λεβαδειακού κυρίως στο πρώτο μέρος. Αυτός έκανε την ασίστ πάρε – βάλε στον Βέρμπιτς ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Αλλαγές:

Τσόκαϊ 7

Βοήθησε στο να κρατήσει ο Παναθηναϊκός το σκορ. Έδωσε ταχύτητα στο κέντρο και ανάσες. Θετικό το πρόσημο.

Ιωαννίδης 7

Πολύ θετικός και σήμερα ο νεαρός φορ του τριφυλλιού. Θα μπορούσε να πιστωθεί και ασίστ στο γκολ του Πούχατς, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε φάουλ στην αρχή της φάσης. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται.

Πούχατς 7

Πολύ θετικό το ντεμπούτο του. Στις πρώτες του επαφές με την μπάλα πέτυχε γκολ, το οποίο βέβαια ακυρώθηκε. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ανασταλτικά.

Βαγιαννίδης 7

Θετικό το πρόσημο και γι΄ αυτόν για όσο αγωνίστηκε.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίξαμε καλά αλλά μετράει η νίκη»

Previous article

Μια ανάσα από Αντούνα: «Στα 4,6 εκατ. η συμφωνία, θέλει περισσότερα μπροστά η Κρουζ Αζούλ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.