0

Συνεχίζονται τα σενάρια στο Μεξικό που θέλουν το «τριφύλλι» να είναι μία ανάσα από τη συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ.


Στο ποσό που θα δώσει μπροστά ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι είναι η διαφορά με την Κρουζ Αζούλ για τον Ουριέλ Αντούνα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κέρι, ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ έχει συμφωνήσει να πάει στον Παναθηναϊκό και οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 4,6 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει άμεσα 600.000 ευρώ ως ενοίκιο και να υπάρχει υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Η Κρουζ Αζούλ που έχει το 50% των δικαιωμάτων του Αντούνα και άλλο ένα 50% ανήκει στην Τσίβας, θέλει περισσότερα χρήματα μπροστά από τα 4,6 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά τα δύο ποσταρίσματα του Κέρι.

«Η φόρμουλα που ψάχνει ο Παναθηναϊκός για να πείσει την Κρουζ Αζούλ. Υπάρχουν 600.000 προκαταβολή ως πληρωμή «δανείου» με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν για 4 εκατομμύρια επιπλέον.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να οριστικοποιήσει την υπογραφή του Ουριέλ Αντούνα το συντομότερο δυνατό. Ο παίκτης θέλει να πάει στην Ελλάδα και η Κρουζ Αζούλ είναι ευχαριστημένη με το πλήρες ποσό της δεύτερης προσφοράς. Προς το παρόν φαίνεται ότι το πρόβλημα για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε είναι στο αρχικό ποσό. ΗΟ Κρουζ Αζούλ θέλει περισσότερα άμεσα».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: «Καθάρισε» ο Βέρμπιτς, κορυφαίος ο Μπερνάρ!

Previous article

Βέρμπιτς: “Moυ άρεσε ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι, κρατάω τους τρεις βαθμούς”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.