0

Ο “χρυσός” σκόρερ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, μίλησε στα κανάλια Nοvasports μετά το τέλος του αγώνα, όπου τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι ότι οι “πράσινοι” πήραν τους τρεις βαθμούς και πως θα μπορούσαν να σκοράρουν κι άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Νομίζω ότι μερικά παιχνίδια παίζουμε καλύτερα και κερδίζουμε μόνο τον ένα βαθμό και άλλα ότι είμαστε κακοί αλλά περνουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι έχουμε 13 νίκες και τρείς ισοπαλίες. Γυρίσαμε στις νίκες, θα κάνουμε ανάλυση το αποτέλεσμα, αλλά κρατάω τους τρεις βαθμούς”.

Για το τί του άρεσε από το παιχνίδι Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: “Μου άρεσε ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ο Λεβαδειακός είναι μία επιθετική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2-3 ευκαιρίες, το δοκάρι με τον Σπόραρ. Στα τελευταία λεπτά υπήρχε ένας ευκνευρισμός γιατί νικούσαμε μόνο με ένα γκολ διαφορά. Θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει”.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μια ανάσα από Αντούνα: «Στα 4,6 εκατ. η συμφωνία, θέλει περισσότερα μπροστά η Κρουζ Αζούλ»

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές – Όλο και πιο επιδραστικός ο Μπερνάρ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.