0

Οι απουσίες της Μπάγερν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί η Μπάγερν τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στις 21:30 για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού είναι οι Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Αντρέας Ομπστ. Αντίθετα, επανέρχονται οι Οθέλο Χάντερ και Νιλς Γκιφάι για τους Βαυαρούς, που έχουν ήδη κάνει sold out στo Audi Dome.

Επιπλέον, ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι σε δηλώσεις του τόνισε: «Παίζαμε την Τρίτη ένα εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, αλλά τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον Παναθηναϊκό και να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά και επιθετικά. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, αν και είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειαστεί ως ομάδα, αλλά και ατομικά»

 

Το ισλανδικό «όπλο», το ρεκόρ λαθών και η κορυφαία επέμβαση του Μπρινιόλι

Previous article

Απίστευτες δηλώσεις Κατσουράνη: «Πολύ χειρότερος από πέρσι ο ΠΑΟ – Δεν μπορεί να πιστεύει πως θα πάρει το πρωτάθλημα» (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.