0

Ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν και έσπασε το ρεκόρ αρνητικών αποτελεσμάτων του σε παιχνίδια της EuroLeague, αφού σημείωσε για πρώτη φορά πέντε συνεχόμενες ήττες.

Το Μόναχο δεν μπόρεσε να γίνει το μέρος όπου ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει… τον διακόπτη του! Οι «πράσινοι» έπεσαν θύματα του ρυθμού της Μπάγερν και υποχρεώθηκαν σε μία βαριά ήττα στην πρώτη τους ευρωπαϊκή υποχρέωση για το 2023 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της EuroLeague.

Με αυτό το αποτέλεσμα, το «τριφύλλι» έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες γράφοντας μία μελανή σελίδα στην ιστορία του. Για πρώτη φορά στην πορεία του στη διοργάνωση και ιδιαίτερα από τη σεζόν 2016/17, όπου ισχύει το νέο φορμάτ, ο Παναθηναϊκός μετρά ένα «0-5» και… σπάσει το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων

Την τελευταία τριετία, οι «πράσινοι» έχουν σταματήσει στα τέσσερα χαμένα παιχνίδια, ποτέ ξανά όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (05/01).

 

Το παρασκήνιο για τον Κάουλι Ολιβέϊρα της Λουντογκόρετς

Previous article

Τζιανλούκα Βιάλι: Όταν αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό με τη μεγάλη Σαμπντόρια (Pics-Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.