0

Ξυρισμένο κεφάλι σημαίνει τρόπαιο και ο Άξελ Γιάκομπσεν ελπίζει να ξυρίσει και τα γένια του στον επόμενο τίτλο

Πως νιώθεις μετά την κατάκτηση του τροπαίου;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση που έδειξε η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και έπρεπε να παλέψουμε για να πάρουμε την κούπα. Αυτό δίνει μια πιο γλυκιά γεύση στην νίκη μας, γιατί έπρεπε να… “ιδρώσουμε” σε όλο το παιχνίδι και έτσι το κύπελλο έχει μεγαλύτερη αξία για εμάς.

Κατακτήσατε το Σούπερ Καπ, που ήταν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Τι να περιμένουμε στην συνέχεια της σεζόν από τον Παναθηναϊκό;

Ήταν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τα άλλα όπως πέρυσι. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο. Συνεχίζουμε δυναμικά την σεζόν ώστε να φτάσουμε στους τελικούς και την επίτευξη των στόχων.

Τι οδήγησε στην χθεσινή νίκη, ήταν το σερβίς, η υποδοχή, τα καρφώματα στην επίθεση ή το ομαδικό πνεύμα;

Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο η ιδιοσυγκρασία μας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της ομάδας τα τελευταία χρόνια, να κυνηγάμε το κάθε παιχνίδι ακόμα και όταν υπάρχει πρόβλημα. Παράδειγμα χάσαμε το δεύτερο σετ με 34-32 όμως επανήλθαμε στο τρίτο πολύ καλά. Βρήκαμε τρόπο να κρατήσουμε την θετική ενέργεια και να πάρουμε το τρίτο σετ. Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι το σερβίς μας ήταν καλό, όπως και η επίθεσή, ενώ και η υποδοχή μας λειτούργησε σωστά.

Τι γνώμη έχει για το παιχνίδι του Ερνάντεζ ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του τελικού;

Ο Φερνάντο είναι σπουδαίος παίκτης, μας δίνει πολύ δύναμη στην επίθεση και στο Σερβίς, άξιζε επάξια τον τίτλο του MVP. Όμως δεν μπορούμε να κερδίζουμε μόνο με έναν παίκτη, όλη η ομάδα έπαιξε σε καλό επίπεδο και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους υπόλοιπούς παίκτες. Χάρη σε εκείνους κερδίσαμε το τρόπαιο

Γιατί ξύρισες τα μαλλιά σου μετά από την χθεσινή νίκη, τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Είναι μια μικρή… παράδοση μετά από κάθε κατάκτηση τροπαίου. Ξυρίζω τα μαλλιά και καμιά φορά επίσης και τα μούσια μου. Είναι απλά μια συνήθεια και παράδοση μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να κάνω και άλλες φορές το ίδιο στην φετινή σεζόν. Έχουμε ακόμα πρωτάθλημα, κύπελλο και Challenge cup. Υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες και αυτό μας γεμίζει άγχος και πίεση. Θα προσπαθήσουμε όμως να φτάσουμε μέχρι τέλος και να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους.

Ο κόσμος σε αγαπά πάρα πολύ

Εκτιμώ αφάνταστα την στήριξη που μας δίνουν, για αυτό και παραμένω στην Ελλάδα. Αγαπώ τον σύλλογο και κόσμος με κρατάει στην Ελλάδα. Έχω αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες στην Ευρώπη αλλά πουθενά δεν έχω ξανασυναντήσει φιλάθλους σαν του Παναθηναϊκού.

Είναι ακόμη νωρίς όμως σκέφτεσαι να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

Ναι θα το ήθελα. Θέλω να παίξω όσο μπορώ και όσο η ομάδα με χρειάζεται. Βέβαια μπορεί αν έρθει κάποια στιγμή όπου ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί κάτι καινούργιο και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Να καταλάβουμε πως η καριέρα ενός επαγγελματία αθλητή, διαρκεί λιγότερο από εκείνη ενός κανονικού ανθρώπου. Όσο με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εκεί.

Το μήνυμα σου στους φίλους του Παναθηναϊκού;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φίλους της ομάδας για την στήριξη και εσάς για αυτήν την συνέντευξη. Θα προσπαθήσω να κρατήσω μακρύ μαλλί, ώστε να συνεχίσω την παράδοση και να το ξυρίσω στον επόμενο τελικό!

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

πηγή: paopantou.gr

Τζιανλούκα Βιάλι: Όταν αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό με τη μεγάλη Σαμπντόρια (Pics-Vids)

Previous article

Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ο Ποθουέλο (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.