0

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με αφορμή τα επεισόδια πριν το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός μίλησε στην εκπομπή του στη NOVA για τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα.

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν γίνει φέτος με καπνογόνα, δακρυγόνα αλλά και επεισόδια ο Νικολαΐδης τόνισε ανάμεσα στα άλλα στην εκπομπή Monday FC της NOVA: «Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές να σταματάνε τόσο τα παιχνίδια. Είναι ρεκόρ. Κάπου πρέπε να σταματήσει.

Νομίζω η αστυνομία τους ελέγχει. Πως τα περνάνε; Εάν δεν θέλουν οι ομάδες δεν περνάνε αυτά. Αυτό στη Φιλαδέλφεια είναι εντυπωσιακό. Εάν ρίξεις ένα δακρυγόνο είναι κατοικημένη περιοχή. Σε κατοικημένη περιοχή δεν μπορείς να ρίχνεις δακρυγόνα. Άλλο φαινόμενο φετινό να ρίχνουν δακρυγόνα έτσι. Πετάμε ένα δακρυγόνο και νομίζουμε κάτι έγινε».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυγενάκεια αίσχη με το ΟΑΚΑ

Previous article

Η τελευταία φορά ενός… κακού σχεδιασμού και το διαφορετικό «αύριο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.