0

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό μίλησε για όσα είδε από κοντά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αναλύοντας εκείνα που δεν λειτουργούν καλά για τους «πράσινους» αλλά και εκείνα που ενδεχομένως πρέπει να αλλάξουν.

Όσα είπε ο Τζέιμς στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας: 

«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φάνηκε… χαμένος στην άμυνα. Δεν υπήρχε χημεία στους παίκτες, σαν να μην είχαν αγωνιστικό πλάνο. Δεν είχαν απαντήσεις στα όσα έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο, πάσαρε συνεχώς την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αμυντικό πλάνο, κάτι που είναι παράξενο, καθώς ο Ράντονιτς είναι ένας αμυντικός προπονητής. Δεν είχαν σωστές καλύψεις», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τζέιμς  για τα όσα παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα του «τριφυλλιού», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά προβλήματα,  είναι πολύ προβλέψιμος στην επίθεση, το παιχνίδι του δεν περιλαμβάνει πολλούς παίκτες, απλά παίρνει την μπάλα ο Μπέικον. Παίξτε τον Άντριους, σας παρακαλώ. Χρειάζονται και κάποιον άλλο να δημιουργεί. Όταν παίζει καλά ο Νέιτ (σ.σ: Γουόλτερς), τότε παίζει καλά ο Παναθηναϊκός, ο Μπέικον παίζει iso, όμως χρειάζεται και κάποια εναλλακτική λύση. Και ενώ την έχουν βρει αυτή την λύση, την έχουν… παρκάρει στην εξέδρα. Ο Πονίτκα δεν είναι δημιουργός, ο Γκριγκόνις είναι περισσότερο σουτέρ, ο παίκτης που τους λείπει είναι αυτός που δεν χρησιμοποιούν».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τα βρήκε και με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ σύμφωνα με τους Κροάτες

Previous article

Οριστικό: Στα «πράσινα» ο Κλαϊνχάισλερ – Έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.