0

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, καθώς η συμφωνία με τον Όσιγιεκ για τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ είναι γεγονός.

Την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος προβάρει ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος δημιουργικός μέσος, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, με τη μορφή της αγοράς από την Όσιγιεκ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την κροατική ομάδα, την ίδια στιγμή που έχει ήδη δώσει τα χέρια με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2026.

Οι πράσινοι επιβεβαίωσαν σήμερα το βράδυ την ύπαρξη του deal με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και ο Κλαϊνχάισλερ προβλέπεται να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αρχικά θα περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα πέσουν οι υπογραφές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του θα προσεγγίσουν τις 650 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Ο Κλαϊνχάισλερ αποτελεί εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μετά από ενδελεχή έλεγχο αποφάσισε ότι έχει το πακέτο που επιθυμούσε για τη θέση του δημιουργικού μέσου και άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση για την απόκτησή του.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 8-10 αλλά και να υπηρετήσει με την ίδια άνεση τις δύο θέσεις στα φτερά της επίθεσης. Είναι δεξιοπόδαρος, έχει έφεση στο σκοράρισμα, υποστηρίζει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται σε υψηλές εντάσεις.

Μετά και την επικείμενη απόκτηση του Κλαϊνχάισλερ ο Παναθηναϊκός προβλέπεται να προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ, έχοντας ήδη κυκλώσει συγκεκριμένες επιλογές.

 

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μάικ Τζέιμς για τον Άντριους: «Ο παίκτης που τους λείπει είναι αυτός που δεν χρησιμοποιούν!»

Previous article

Από το σύνδεσμο της Θύρας 13 Βόλου η διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό ματς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.