0

Σταθερότατος στον ρόλο που του ανατέθηκε ο Αχιλλέας Πούγγουρας

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο κατάφερε να κερδίσει 2-0. Αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι σχολίασε ο Αχχιλές Πούγγουρας, “σημειώνοντας πως αυτή την νίκη την χρειαζόταν η ομάδα όσον αναφορά την ψυχολογία. Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα παιχνίδι που μετά από μια ήττα προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη ψυχολογίας, την πήραμε και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι γι’ αυτό”.

Για τη δική του παρουσία είπε: “Πάντα θέλω να βοηθώ την ομάδα, μπορώ να βοηθήσω ακόμη παραπάνω και αυτό περιμένω να κάνω”. Τέλος, αναφορικά με τις τρεις σερί μάχες με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: “Είναι ένα σερί δύσκολων παιχνιδιών σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση και τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Προέχει όμως το ματς στα Γιάννενα”.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ορεξάτος με πολλά καλά στοιχεία ως βασικός ο Πούχατς

Previous article

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στον Βόλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.